Τι είναι το «Jade Roller» ;

Αν αγαπάς το πρόσωπό σου και αρέσκεσαι στην φροντίδα της επιδερμίδας σου, τηρώντας τις τελευταίες τάσεις ομορφιάς, οι πιθανότητες να έχεις ακούσει για το «Jade Roller» είναι πολύ μεγάλες. Όπως δηλώνει και τ’ όνομά του, πρόκειται για μια χρήση ενός ρολού από νεφρίτη, το οποίο είναι δροσερό και απαλό, στην υφή του, όταν το ακουμπάς πάνω στο δέρμα. Οπότε θα σου μιλήσω γι’ αυτό το νέο trend, που έχει τρελάνει όλα τα “beauty girls”. Όμως, ποια είναι τα οφέλη και  η χρήση του;

Το «Jade Roller» είναι ένα μοναδικό προϊόν, σφυρηλατημένο από συμπαγή νεφρίτη, που προσφέρει όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες του νεφρίτη μέσω της δραστικής εφαρμογής του μασάζ δίνοντας φρεσκάδα και πιο υγιή επιδερμίδα. Είναι μια φυσική πράσινη πέτρα, η οποία σύμφωνα με αυτούς που πιστεύουν στις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων, συμβάλλει στην αρμονία του νου και του σώματος και βελτιώνει τη χαλάρωση του δέρματος, προσφέροντας φρεσκάδα και αίσθηση νεότητας. Το «Jade Roller» δεν είναι κάτι που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια. Είναι μια αρχαία κινεζική πρακτική αυτομασάζ με οφέλη στην υγεία καθώς και στην ομορφιά. Μπορεί να έχεις δει πολλά από αυτά τα εργαλεία ομορφιάς στο Instagram από διάσημες προσωπικότητες στο χώρο του Hollywood. Το συγκεκριμένο προϊόν αγαπήθηκε πάρα πολύ από αυτό τον χώρο γιατί μπορεί κάθε γυναίκα να κάνει την θεραπεία μόνη της στο σπίτι.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις:

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να φροντίσεις να έχεις καθαρό δέρμα. Εφάρμοσε τα αγαπημένα σου έλαια, ορούς, την ενυδατική σου κρέμα πρωί ή βράδυ στην επιδερμίδα σου, προτού προχωρήσεις με το roller. Αφού εφαρμόσεις κάτι από τα παραπάνω, παίρνεις το roller και με ανοδική κίνηση, πάντα, κάνεις περίπου 3 έως 5 φορές σε κάθε τμήμα του προσώπου σου, από το μέτωπο μέχρι το λαιμό. Συνήθως έχει δυο πλευρές, μια μεγάλη και μια μικρή για να μπορείς να «ρολάρεις» σε όλες τις επιφάνειας το προσώπου σου. Τα κύτταρα στο πρόσωπό σου ενεργοποιούνται και η λάμψη είναι άμεση και με διάρκεια στο χρόνο.

Τι κάνει όμως το συγκεκριμένο προϊόν;

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται παράλληλα και το χρώμα του προσώπου, καθώς επίσης και την ελαστικότητα του δέρματος.

Προλαμβάνει τις λεπτές ρυτίδες, καθώς τα προϊόντα που χρησιμοποιείς πριν την εφαρμογή του roller, απορροφώνται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Προωθεί την λεμφική αποσυμφόρηση και εξαλείφει τις τοξίνες, με αποτέλεσμα τη μείωση του πρηξίματος του προσώπου και των ματιών, καθώς επίσης μειώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Συσφίγγει τους πόρους με την κυλιόμενη κίνηση που προκαλεί η δροσερή αίσθηση του νεφρίτη.

Ανορθώνει το οβάλ του προσώπου και τα ζυγωματικά, καθώς η ανοδική κίνηση γυμνάζει τους μύες του προσώπου.

Αγαπημένη μου αναγνώστρια, εσύ θα έβαζες στη ζωή σου αυτό το νέο gadget ομορφιάς; Εγώ προσωπικά περιμένω να δω πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει το δέρμα μου. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο αυτοφροντίδας που μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου, αλλά και στην κολλητή σου, με πολύ λίγα χρήματα, καθώς στο διαδίκτυο υπάρχει σε πολύ προσιτές τιμές. Υπάρχει και «Jade Roller» με  ροζ χαλαζία, το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο σώμα σου, με εξαιρετικά αποτελέσματα στην κυτταρίτιδα. Φυσικά, αν επιλέξεις τον ροζ χαλαζία, μην ανησυχείς γιατί μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιήσεις και στο πρόσωπό σου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Μην ξεχνάς ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου!!!

Φιλικά,

 

Κατερίνα new in the City!

 

Γράφει η Κατερίνα Κουτρούλη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *