Ψαρονέφρι με μανιτάρια και άγριο ρύζι!

Υλικά:

  • 1Ψαρονέφρι
  • 2 μεζούρες Ουίσκι
  • 5-6 Μανιτάρια
  • 1κ.γ Μέλι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Θυμάρι
  • 2 κ.σ. Μουστάρδα με μέλι.
  • Προαιρετικά κρέμα γάλακτος.
  • Άγριο ρύζι όποια εταιρία σας αρέσει

Εγώ πήρα το uncle ben τα σακουλάκια που βράζουν σε δέκα λεπτά.

Εκτέλεση:

Κόβετε κάθετα το ψαρονέφρι ώστε να σχηματιστούν μικρά στρογγυλά κομμάτια.

Βάζετε ελάχιστο λάδι στο τηγάνι.

Σοτάρετε ελαφρά ίσα ίσα να ροδίσει και από τις δύο μεριές και το βγάζετε.

Βράζετε το ρύζι. Στο τηγάνι που σοτάρατε το κρέας κόβετε μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο, τα αφήνετε λίγο να βγάλουν τα υγρά τους.

Μετά βάζετε πάλι το κρέας μέσα και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, μουστάρδα και μέλι και αφού αρχίσει να τσιτσιρίζει σβήνετε με το ουίσκι.

 

Το αφήνετε να εξατμιστεί ή ανάβετε με αναπτήρα λίγο και είναι έτοιμο. Σε αυτό το σημείο είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε λίγη κρέμα γάλακτος ή αλλιώς το αφήνετε ως έχει.

Καλή σας απόλαυση!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *