Πόση διάρκεια έχει το άρωμα σου;

Είναι πολύ ωραίο όταν περνάς δίπλα από κάποιον το άρωμα του να τραβάει την προσοχή σου. Κάθε γυναίκα, αλλά και κάθε άντρας, θέλει να μυρίζει όμορφα και πόσο μάλλον το άρωμα να έχει διάρκεια. Δυστυχώς, όμως, δε γίνεται να είσαι κάθε τρεις και λίγο με ένα μπουκαλάκι στο χέρι και να ψεκάζεσαι. Εκτός ότι δεν είναι πρακτικό είναι και ασύμφορο. Για να μην αγοράζεις, λοιπόν, κάθε τόσο άρωμα, σου έχω ένα μοναδικό τέχνασμα για να αποκτήσει περισσότερη διάρκεια το άρωμα σου.

Αρχικά, φρόντισε να μην ψεκάζεις το άρωμα σε ξηρό δέρμα, γιατί έχει την τάση να εξατμίζεται πιο γρήγορα όταν βρίσκεται πάνω σε ξηρή επιφάνεια. Όσο πιο ενυδατωμένη είναι η επιδερμίδα σου τόσο περισσότερο θα διαρκέσει το άρωμά. Ένας τρόπος είναι να πάρεις λίγη βαζελίνη και να την απλώσεις στο σημείο που θα ψεκάσεις με το άρωμα. Άφησε την λίγο να απορροφηθεί από το δέρμα και έπειτα βάλε κανονικά την κολόνια σου. Καλό είναι να ψεκάζεις το άρωμα από 15εκ. μακριά. Θα παρατηρήσεις ότι μέσα στη διάρκεια της ημέρας δε θα χρειαστεί να ανανεώσεις το άρωμα σου, εκτός αν βέβαια εσύ η ίδια το επιθυμείς.

Τα πιο εύστοχα σημεία για να ψεκάζεις το άρωμά σου είναι το εσωτερικό των καρπών, τα πλαϊνά του λαιμού και πίσω από τα αυτιά. Καλό είναι να μην τρίψεις τους καρπούς μεταξύ τους αφού βάλεις άρωμα, γιατί έτσι μειώνεις μυρωδιά και διάρκεια. Για να έχεις πάντα τη μυρωδιά του αγαπημένου σου αρώματος, μπορείς να επενδύσεις σε προϊόντα, τα οποία έχουν την αγαπημένη σου μυρωδιά, όπως κρέμα σώματος, αφρόλουτρο ή λαδάκι μετά από το μπάνιο. Πολλές φορές θα έχεις παρατηρήσεις ότι μεγάλες εταιρείες, στις εμπορικές πολυσυσκευασίες τους, προσφέρουν το άρωμα, την κρέμα σώματος και το αφρόλουτρο. Αγαπημένη μου αναγνώστρια να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλά αρωματοπωλεία που μπορείς να φτιάξεις την δική σου ατομική κολόνια έτσι ώστε να νιώθεις πάντα μοναδική και ξεχωριστή.

Μην ξεχνάς ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου!!!

Φιλικά,

 

Κατερίνα new in the City!

 

Γράφει η Κατερίνα Κουτρούλη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *