Μακιγιάζ, «χωρίς μακιγιάζ»!!!

Η καθημερινότητα της γυναίκας επιτάσσει πολλά πράγματα, στα οποία πρέπει να δώσει προσοχή, όπως π.χ. ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ, κ.α.. Από τα βασικότερα καθημερινά μικρά πράγματα που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα μια γυναικά είναι το μακιγιάζ. Για παράδειγμα, καμία από εμάς δεν θέλει να πηγαίνει χωρίς make up στην δουλεία της, ειδικά αν η δουλειά σου επιβάλει τη συναναστροφή με άλλους ανθρώπους. Οι ανάγκες που έχει, όμως, κάθε πρόσωπο και δέρμα είναι διαφορετική. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να αποδώσω το δικό μου καθημερινό μακιγιάζ πριν πάω στο γραφείο. Τόλμησε κι εσύ να πετύχεις ένα μακιγιάζ, «χωρίς μακιγιάζ». Τι εννοώ; Η φυσική ομορφιά είναι κάτι που αρέσει πλέον στις περισσότερες γυναίκες χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι ξεχνάμε τα «glam» στοιχεία. Ωστόσο, οι συζητήσεις που έχω κάνει με το αντρικό φύλο είναι ότι προτιμούνε τις γυναίκες πιο φυσικές, οπότε προσπάθησα με τα κατάλληλα προϊόντα να δημιουργήσω ένα μακιγιάζ με nude αποχρώσεις για την καθημερινή μου ζωή. Είναι εξαιρετικά απλό και είναι κάτι που πρέπει να μάθεις να κάνεις σίγουρα.

Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις δικές μου οδηγίες βήμα προς βήμα και δε θα χάσεις!

Βήμα 1. Είναι σημαντικό πριν από κάθε μακιγιάζ να βάζεις ενυδατική κρέμα στο δέρμα σου. Με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζεις το πρόσωπό σου για την καθημερινή σου ρουτίνα.

Βήμα 2. Άπλωσε το make up με το ειδικό βουρτσάκι σε όλο το πρόσωπο σου. Καλό θα είναι το make up σου να έχει πάντα αντηλιακή προστασία ακόμα και τώρα το χειμώνα.

Βήμα 3. Εφάρμοσε μια ελαφριά nude σκιά ματιών σε όλο το καπάκι του ματιού σου για να δημιουργήσεις μια βάση.

Βήμα 4. Με ένα πινελάκι ανάμειξε δυο με τρεις απαλές καφέ nude αποχρώσεις ή ροζ, αν σου αρέσει να δώσεις έμφαση και φωτεινότητα στην εξωτερική γωνία του ματιού. Αν θες όμως τα μάτια σου να είναι πιο σκούρα με πιο ζεστές αποχρώσεις, τότε προσπάθησε να αναμείξεις πιο σκούρες αποχρώσεις προσεκτικά, πάντα προς την εξωτερική γωνία του ματιού σου.

Βήμα 5. Κάνε μια λεπτή γραμμή eyeliner ή με καφέ μολύβι αν δεν θες να είναι τόσο έντονο.

Βήμα 6. Εφάρμοσε στις βλεφαρίδες σου ένα primer μασκαράς και έπειτα βάλε μια κλασική μαύρη μασκαρά στις βλεφαρίδες σου.

Βήμα 7. Τέλος, βαλέ το ρουζ σε καφέ αποχρώσεις, το nude lipstick και είσαι έτοιμη!

Glam addicted: Αγαπημένη μου αναγνώστρια, εάν είσαι από τα κορίτσια που θέλεις πάντα να κάνεις την διαφορά ή να σπάσεις την μονοτονία στην καθημερινότητά σου, μπορείς να βάλεις και μια μικρή δόση λάμψης. Για να τονίσεις ακόμα περισσότερο το καπάκι του ματιού σου πάρε μια ελαφριά κρεμώδη σκιά ματιών και πέρασε την πάνω από την σκιά που έχει ήδη βάλει.

Μην ξεχνάς ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου!!!

Φιλικά,

 

Κατερίνα new in the City!

 

Γράφει η Κατερίνα Κουτρούλη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *