Οι 5 πιο μισητές τάσεις για τους άνδρες…

Υπάρχουν κάποια trends στην γυναικεία μόδα, που δεν αρέσουν καθόλου στους άνδρες. Κάποιες από αυτές τις τάσεις που εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε, οι άνδρες τις θεωρούν απλά απωθητικές. Βέβαια θα μου πεις, φοράς ότι σου αρέσει και ότι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη και η άποψη των άλλων ίσως περιττεύει, από την άλλη όμως δεν είναι κακό να ξέρουμε και την γνώμη τους.

# 1. Τα περίεργα παπούτσια

Τα flatforms, τα fur slides, οι μπαλαρίνες, τα πολύ ογκώδη παπούτσια και τα kitten heels αποτελούν τάσεις που οι πλειοψηφία των ανδρών τις μισεί. Πιο συγκεκριμένα, για τις ογκώδης πλατφόρμες οι άνδρες θεωρούν ότι δεν κολακεύουν καθόλου το πόδι, το ίδιο και οι μπαλαρίνες. Από την άλλη θεωρούν αστεία τα fur slides και απωθητικά τα kitten heels.

# 2. Κοντά και φαρδιά παντελόνια

Τα κοντά και φαρδιά παντελόνια είναι μια τάση που οι άνδρες μισούν. Δεν τα θεωρούν καθόλου κολακευτικά τόσο για το μήκος τους όσο και για το φάρδος τους. Παρότι εμείς τα θεωρούμε αρκετά στιλάτα, οι άνδρες έχουν αντίθετη γνώμη.

# 3. Ανδρόγυνο look & oversize σακάκια

Το ανδρόγυνο look & τα oversize blazers εμείς οι γυναίκες τα λατρεύουμε και αποτελούν απίστευτη τάση. Από την άλλη, οι άνδρες δεν δείχνουν να τρελαίνονται με αυτό το ντύσιμο. Φαίνεται να προτιμούν τα πιο μεσάτα σακάκια και τα πιο στενά παντελόνια που κολακεύουν το γυναικείο σώμα.

# 4. Το έντονο μακιγιάζ

Το έντονο μακιγιάζ και τα πολλά χρώματα δεν αρέσουν ιδιαιτέρως στους άντρες, προτιμούν τις πιο γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ και θεωρούν αστεία τα πολλά χρώματα.

# 5. Το pyjama look

Το pyjama look που όλες λατρέψαμε φαίνεται πως δεν αρέσει καθόλου στους άνδρες καθώς δεν βλέπουν ένα στιλάτο ντύσιμο, αλλά απλά το προφανές, πιτζάμες!

Κλείνοντας, καταλήγουμε πως οι άνδρες ψηφίζουν λιτότητα και απλότητα. Προτιμούν το απαλό μακιγιάζ και τις πιο θηλυκές μας πλευρές.

Όπως και να έχει να θυμάσαι πως πάνω από όλα θα πρέπει να αρέσεις σε εσένα και το στυλ σου θα πρέπει να σε χαρακτηρίζει. Η μόδα δεν έχει όρια, ούτε περιθώρια… η μόδα είσαι εσύ και οι επιλογές σου.

Love and kisses,

Roxanne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *