Εύκολα χτενίσματα με δυο μόνο αξεσουάρ για κοντά μαλλιά!

Νέο έτος, νέοι στόχοι, νέα μαλλιά; Γιατί όχι! Φέτος οι περισσότερες γυναίκες εμπιστεύτηκαν τη νέα τάση της μόδας και αφέθηκαν στα χέρια των έμπειρων κομμωτών για να δημιουργήσουν στα μαλλιά τους κουρέματα όπως μακρύ ή κοντό καρέ. Εδώ υπάρχει, όμως, ένα μικρό προβληματάκι που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με κοντά μαλλιά γιατί δε βρίσκουν εύκολους καθημερινούς τρόπους να κάνουν την εμφάνιση τους πιο εντυπωσιακή. Σίγουρα το κατάλληλο χτένισμα από έναν επαγγελματία μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι πιο κομψή και φινετσάτη. Στην περίπτωση όμως που θέλεις να φτιάξεις μόνη σου τα μαλλιά, τι κάνεις; Αυτό που σου λείπει λοιπόν είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ για να δημιουργήσεις τα πιο απλά και εύκολα χτενίσματα τα οποία θα τονίσουν το πρόσωπό σου και συνάμα το κούρεμα σου. Πιστεύω πως τα συγκεκριμένα χτενίσματα είναι για όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και αν θέλεις να πας στη δουλεία σου ή σε μια έξοδο με την παρέα σου. Σε αυτό το άρθρο θα σου δείξω κάποια απαραίτητα αξεσουάρ που θα πρέπει να έχεις στη συλλογή σου.

#Χτένισμα με τσιμπιδάκια

 

Ένας περίεργος συνδυασμός, τον οποίο συναντάς ακόμα και σε πασαρέλας στις οποίες τα μοντέλα φοράνε πανάκριβα ρούχα. Το τσιμπιδάκι είναι κάτι πολύ απλό και κάτι που έχουν όλες οι γυναίκες. Μπορείς να παίξεις με πολλούς τρόπους κάνοντας ακόμα και σχήματα πάνω στα μαλλιά κατά το χτένισμα.

 

#Χτένισμα με κλιπς

Είναι το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα, το οποίο μπορείς να κάνεις όταν ξυπνάς πολύ νωρίς το πρωί και τρέχεις πανικόβλητη για τη δουλεία σου. Ακόμα και ατημέλητα να είναι τα μαλλιά σου, μπορείς απλά να τα πιάσεις με ένα όμορφο κλιπ που θα τα κοσμεί απόλυτα.

Αγαπημένη μου αναγνώστρια γνωρίζω πως θέλεις να είσαι ξεχωριστή από το πρωί έως το βράδυ γιατί η αισθητική στην σημερινή εποχή παίζει σημαντικό ρόλο. Όμως όταν πρόκειται για τα μαλλιά και την ομορφιά υπάρχουν άπειρα αξεσουάρ, γι’ αυτό φρόντισα να σου παρουσιάσω μια οικονομική και απλή εκδοχή!

Tip!!! Ο σωστός τρόπος για να τοποθετείς τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου είναι να έχεις την λεία επιφάνεια να κοιτάει προς τα πάνω!!!

Μην ξεχνάς ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου!!!

Φιλικά,

 

Κατερίνα new in the City!

 

Γράφει η Κατερίνα Κουτρούλη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *