Διατροφή

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Σου έχει τύχει ποτέ να τρως χωρίς έλεγχο, να μη μπορείς να σταματήσεις, να νιώθεις ότι έχεις φουσκώσει, ότι δεν πάει άλλο αλλά να συνεχίζεις; Να βρίσκεσαι μπροστά στο ψυγείο ή το ντουλάπι και να τρως ακατάπαυστα; Πώς νιώθεις μετά; Τύψεις, άσχημη διάθεση, άσχημη ψυχολογία και ένα <<ΦΤΑΙΩ>> στο μυαλό. <<Φταίω>> γιατί δε μπόρεσα να σταματήσω, <<φταίω>> γιατί ξεκίνησα να τρώω ενώ δεν έπρεπε. Και έρχεται η τιμωρία, <<αύριο ξεκινάω δίαιτα>> ή <<δε θα φάω τίποτα ολη μέρα για να χάσω ότι έφαγα>>. 

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

 

Οι σύγχρονοι άνθρωποι, λόγω του φόρτου εργασίας, των ωραρίων και των συνθηκών της ζωής τους, λείπουν πολλές ώρες της ημέρας από το σπίτι τους, γεγονός που καθιστά την τελετουργία του καθημερινού οικογενειακού μεσημεριανού φαγητού δύσκολη. Δεν υπάρχει πλέον, η πολυτέλεια του χρόνου να μαζευτεί ολόκληρη η οικογένεια το μεσημέρι στο σπίτι για φαγητό, όπως γινόταν έως πριν λίγα χρόνια. Το γεγονός αυτό, έχει <<μεταφέρει>> το γεύμα αυτό από το μεσημέρι στο βράδυ, θέτοντας έτσι το ερώτημα επιτρέπεται να τρώμε το βράδυ ή θα παχύνουμε; Και αν επιτρέπεται τί μπορούμε να φάμε; Ιδού οι απορίες πολλών ανθρώπων που θα απαντηθούν μέσα από αυτό το άρθρο.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Έχεις ξεκινήσει ένα διατροφικό πρόγραμμα για απώλεια βάρους και έως τη μέση του πρώτου μήνα έχει πάει καταπληκτικά. Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα που δείχνει η μέτρηση κάθε φορά που επισκέπτεσαι το διαιτολόγο σου και με τα <<μπράβο>> που ακούς καθημερινά, είσαι έτοιμος να συνεχίσεις την προσπάθεια σου και να μην τα παρατήσεις και αυτή τη φορά. 

Activeat

Διεύθυνση: Λ. Κατσώνη 22
412 23 Λάρισα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2410551537
Κινητό: 6984383713
e-mail: antichalkia@gmail.com

Like us on Facebook

Newsletter

©2017 Activeat.gr. All Rights Reserved. Powered by Primusconsulting.gr.

Search