Χτενίσματα για μικρές κυρίες!

Υπάρχουν χιλιάδες δημοφιλή hairstyles για τις μικρές κυρίες, τα οποία πολύ πιθανόν να θέλεις να μάθεις ποια είναι σαν μανούλα, ώστε να μπορεί η κόρη σου εντυπωσιάσει στην εκδήλωσή του σχολείου ή σε κάποιο παιδικό party που  μπορεί να είναι καλεσμένη. Τα μικρά κορίτσια αγαπούν να κάνουν τα μαλλιά τους όσο και εμείς οι μεγαλύτερες. Ήρθε η στιγμή να μάθεις περισσότερα για τις νέες τάσεις που μπορείς να κάνεις στο κοριτσάκι σου, για να αισθάνεται σαν μια πριγκίπισσα μέσα σε λίγα λεπτά! Δες τις παρακάτω τεχνικές και αν ταιριάζει με το μήκος και τις προτιμήσεις των μαλλιών του μικρού σου κοριτσιού τότε επιχείρησε να τις εφαρμόσεις.

Ασφαλώς σε κάθε μητέρα αρέσει η ευκολία των κοντών μαλλιών επειδή είναι πιο ευκολά για την καθημερινότητα, όπως άλλωστε και για τους ενήλικες. Μπορείς να τοποθετήσεις διάφορα τσιμπιδάκια πάνω στο κεφάλι ή διάφορες στέκες. Τα πολύχρωμα και αστραφτερά τσιμπιδάκια είναι πολύ δημοφιλή. Το συγκεκριμένο στυλ είναι μία επιλογή γρήγορη και εύκολη στη δημιουργία, το οποία θα σε βοηθήσει σε περίπτωση που το κοριτσάκι σου είναι ανυπόμονο. Διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και πιθανόν να απολαύσει τη διαδικασία μαζί σου. Ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό αυτού του υπέροχου hairstyle είναι ότι έχει διάρκεια, μπορεί να διαρκέσει όλη την ημέρα! Τα αξεσουάρ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσει το κοριτσάκι σου το τέλειο χτένισμα  χωρίς να χρειάζεται να μπλέξεις με πολλές λεπτομέρειες.

 

Για μικρά κορίτσια με μεσαία ή μακριά μήκη μαλλιών υπάρχουν περισσότερες επιλογές, όπως το χτένισμα με μισά ή ολόκληρα επάνω πιασμένα μαλλιά δημιουργώντας ουρά σαν πόνυ. Μπορείς, επίσης, αν θέλεις να δημιουργήσεις λίγες κυματιστές μπούκλες και να τα πιάσεις πάλι με τον ίδιο τρόπο. Ακόμα, η κλασική πλεξούδα που ξεκινάει από την κορυφή του κεφαλιού μπορεί να καταλήγει είτε στο πλάι είτε προς τα πίσω. Τέλος, μπορείς να πάρεις λαστιχάκια σε διάφορα χρώματα και να κάνεις στην κόρη σου μικρά κοτσιδάκια ή πολλές μικρές αλογοουρές. Αυτά τα χτενίσματα είναι ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Απογείωσε το στυλ της μικρής με ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ. Δοκίμασε να κάνεις έναν στραβό κότσο, έπειτα κάνε χωρίστρα προς τα αριστερά ή δεξιά, συνέχισε φέρνοντας όλα τα μαλλιά προς την πλευρά που θέλεις και δέσ’ τα με ένα λαστιχάκι. Φρόντισε η κοτσίδα να είναι αρκετά ψηλά. Στη συνέχεια, πάρε ένα μικρό τμήμα από τα μαλλιά και περάστε το γύρω από την κοτσίδα, έτσι ώστε να κρυφτεί το λαστιχάκι και στερέωσε με τσιμπιδάκια. Για να είναι πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, μπορείς να προσθέσεις γύρω από τον κότσο μια χρωματιστή κορδέλα.

Μην ξεχνάς ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου!!!

Φιλικά,

 

Κατερίνα new in the City!

 

Γράφει η Κατερίνα Κουτρούλη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *