Βιογραφικό

ΑΝΤΙΓΟΝΗ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΛΚΙΑ

Γεννήθηκε το 1992 στη Λάρισα, αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Λάρισας. Έχει γνώσεις Αγγλικών, Ιταλικών και υπολογιστών.

Το 2010 εισήχθη στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λάρισας, όπου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2014.
Η πτυχιακή της εργασία είχε ως θέμα  «Η ΕΠΙ∆ΡΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΙΣΟΤΟΝΙΚΩΝ ∆ΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΕΙΛΕΟΣΤΟΜΙΑ: ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ», την οποία και παρουσίασε στο 13ο Πανελλήνιο συνέδριο διατροφής το Νοέμβριο του 2015.

Έκανε την πρακτική της άσκησης στο κέντρο  αποκατάστασης ΑΡΩΓΗ  Θεσσαλίας (EUROMEDICA ) στην Καρδίτσα, όπου είχε αναλάβει πολλές αρμοδιότητες επάνω στον τομέα της.

Παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Τοξικολογίας, του τμήματος βιοχημείας και βιοτεχνολογίας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (απομένει η διπλωματική εργασία).
Έχει  συνεργαστεί με διάφορες αθλητικές ομάδες αναλαμβάνοντας το κομμάτι της διατροφής των αθλητών και έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις σε σχολεία σχετικά με την πυραμίδα της διατροφής και τη μεσογειακή διατροφή.

Τέλος, έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια και συνέδρια διατροφής, καθώς και έναν κύκλο μαθημάτων βιολογίας στο πανεπιστήμιο της Πίζα.

Activeat

Διεύθυνση: Λ. Κατσώνη 22
412 23 Λάρισα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2410551537
Κινητό: 6984383713
e-mail: antichalkia@gmail.com

Like us on Facebook

Newsletter

©2017 Activeat.gr. All Rights Reserved. Powered by Primusconsulting.gr.

Search