Αγαπημένο μου ημερολόγιο!

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

 

Υπάρχουν και εκείνες οι μέρες που αναθεωρείς….

 

Εκείνες οι μέρες που αλλάζουν μαγικά σε ένα λεπτό οι προτεραιότητές σου.

 

Και εκεί που σε έχει πάρει από κάτω η άνοδος της ζυγαριάς σου και η στασιμότητα στα…..για τα δικά σου δεδομένα “λάθος κιλά” …

 

γίνεται κάτι που σου ανατρέπει την μελαγχολία σου και σε κάνει να σκεφτείς πόσο τυχερός είσαι που έχεις την πολυτέλεια να σκέφτεσαι αυτό και μόνο αυτό. Πώς να απαλλαγείς δηλαδή από 5 κιλά.

 

Ε λοιπόν ναι είσαι πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος τελικά…..

 

Όταν ένα θέμα υγείας σου χτυπάει την πόρτα όσο ανώδυνο και καθόλου σοβαρό και αν δε φαίνεται να είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.

 

Όχι όχι δεν είσαι του θανάτου αλλά πίστεψέ με αν ποτέ σου δεν έχεις βιώσει κανένα πρόβλημα υγείας και ξαφνικά έχεις να αντιμετωπίσεις ένα, είσαι στην ευχάριστη θέση, να καταλάβεις  πόσο σημαντική είναι η υγεία σου πάνω από κάθε τι άλλο στον κόσμο.

 

Όταν βλέπεις αυτούς που σε αγαπάνε δίπλα σου να σε θέλουν γερή, με χαμόγελο, δύναμη, διάθεση, ενέργεια και θέληση τότε ξέρεις τι πραγματικά έχει σημασία!!!!

 

Και φυσικά μη νομίζεις πως το κεφάλαιο “φιδίσιο κορμί” είναι παρελθόν όχι βέβαια απλά άλλαξε κατηγορία…

 

Πέρασε από την πρώτη θέση μερικά επίπεδα πιο κάτω…

 

Και μη ξεχνάς πως άλλο το κορμί άγαλμα και άλλο το υγιές.

 

Ας κρατήσουμε το δεύτερο και ας σκεφτούμε τι είναι αυτό που μας κάνει να είμαστε ευτυχισμένοι, υγιείς, και πάνω απ’ όλα να μη χάσουμε την ταυτότητα μας.

 

Άλλωστε η ζωή είναι πολύ μικρή γιατί να μην τη ζήσεις στο 100%?

 

Με εκτίμηση,

Η παλιά σου φίλη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *